NY HEADER.

Japp, det blev det igår, kände att det var dags för lite förny... Vad heter det? Förnyning? Haha, skumt ord.


PERSONLIG EKONOMISK KRIS?

Ja, det tror jag bestämt att jag har. Haha.

 Jag vill ha spetsleggings... och så vill jag ha den där svarta kjolen. Det som saknas är bara pengarna...

TALANG

Ja, snacka om att jag har talang!

 Jag sitter här i min ensamhet och pluggar, och så ska jag renskriva i word. Och varje ord blir understruket, precis som om jag skulle ha stavat det fel.

 Och jag tänker såklart "Men vilken jävla nöt har ändrat språket på min dator nu då?!", även fast jag vet att det oftast inte sitter någon annan än jag själv här.

 Några minuter och lite ilska senare så ser jag att jag faktiskt har stavat alla ord fel, och att word inte alls är inställt på något annat språk... Hahaha.

DRUNKNA

... håller jag på att göra, känns det som. Har skolarbete upp över öronen, behöver lov snart så jag håller mig flytande...

  Funderar på nästa termin... Frågan är vad man ska välja? En skön termin med grejer man gillar (bildredigering, foto, djur), men slita ihjäl sig igen (fysik, engelska m.m)?
Men jag måste ju läsa det där tråkiga någon gång, men det kanske jag kan göra på höstterminen då?

 Ja, det är frågan det... Just nu känns det mest lockande med roliga saker, behöver en paus tror jag... Men ja, den som lever får se :)

Ett mycket snurrigt inlägg, precis som min hjärna är just nu. Ibland behövs ventilering...
Det här är mitt .. ventilationssystem? Haha, jisses. Jag är väldigt poetisk idag. Jag jämförde lov med en livboj/flytmadrass/badring förut.

SJUK?

Jag tror att jag är sjuk. Kom på mig själv idag med att nästan tycka att det var lite mysigt att sitta i skolan för mig själv, med ipod-lurarna i öronen (med yoji biomehanikan på högsta volym, såklart) och plugga.

 Vad är det för fel på mig?! Men, det håller nog inte i sig allt för länge. 
 

Förövrigt så är yoji biomehanikan - hardstyle disco, den bästa låten just nu. 

Fast showtek - fts har fastnat lite.
 Hoho, It's my own world, I just wan't to hear the music.

LITE PAUS.

Tar mig en liten paus i mitt kemipluggande, puh!
 Har precis knarkat alvedon, för nu börjar det kännas att jag faktiskt har en hjärna (ehm, fast det är nog inte den som gör ont, men ändå)! Nu blev ni allt förvånade...

 Imorn är det dags för kemiprov igen, och nu tycker jag att ni ska hålla tummarna, för det funkade ju så bra sist! Jag behöver verkligen klara det här nu, får hoppas att hjärnan är på min sida imorn... Men det kan ju inte gå mer än dåligt, får tänka så. Det är så dumt att må dåligt över något man ändå inte kan göra så mycket åt, jag kan ju inte hjälpa att jag är korkad liksom ;).

 Måndagar har nästan blivit min favoritdag, inte många som har det! Skönt att slippa (mamma, jag älskar dig ändå ;)) åka hem, och inte ha långt till skolan alls på tisdagen. Såå skönt!



Hittade en gammal bild, bland dom första jag tog med systemkameran.
Kanske borde ta några nya liknande, och se om jag har utvecklats? ;D

RSS 2.0